Topografie Inginereasca

Topografie Inginereasca

Topografia inginereasca reprezinta unul dintre componentele de baza al oricarui proces de constructie, aceasta fiind prezenta pe tot parcursul proiectului si asigurand o buna desfasurare. Oferim expertiza de specialitate in domeniul topografiei si servicii de inalta calitate.

ACTE NECESARE

Orice proces de constructie incepe, continua si se termina cu lucrari de topografie, lucrari ce au rolul de a asigura buna desfasurare a acestuia.
Topografia inginereasca cuprinde urmatoarele categorii principale de lucrari:

  • studiile tehnico-topografice;
  • proiectarea topografo-inginereasca;
  • trasarea topografica;
  • determinari GPS;
  • asigurarea topografo-inginereasca a procesului tehnologic de constructii-montaj;
  • observatii topo-fotogrametrice ale deformatiilor si deplasarilor fundatiilor constructiilor si a terenurilor cu grad ridicat din punct de vedere al riscului alunecarilor de teren.

Aceste lucrari combina cele 2 etape importante ale topografiei ingineresti, si anume ridicarea topografica si aplicarea proiectului in teren. Ridicarile topografice presupun efectuarea masuratorilor cu ajutorul echipamentelor topografice (pentru a obtine unghiuri, lungimi si diferente de nivel din teren) si lucrari de birou ce presupun calculul datelor din teren in vederea raportarii punctelor pe planuri si profile.

Aplicarea proiectului in teren consta in primul rand in transformarea dimensiunilor acestuia in elemente topografice utile – unghiuri, distante, elevatie – si apoi trasarea in plan si in elevatie a punctelor ce definesc elementele de structura din proiect.

SC Geocad Limits SRL executa toata gama de lucrari ce tine de punere in functiune a unei constructii noi, de la elaborarea planurilor necesare intocmirii studiului de fezabilitate pana la trasarea elementelor din proiect si predarea proceselor verbale pentru Cartea Tehnica a constructiei.

In vederea executarii acestor lucrari SC Geocad Limits SRL dispune de o echipa cu pregatire de specialitate, formata din ingineri topografi si ingineri constructori ce folosesc aparatura de inalta precizie si de ultima generatie.

CERE OFERTA
podeanumihai
MIHAI PODEANU
Director General