Str. Traian Nr. 39, Constanta, 900402
(+4) 0241.486.664

Servicii

Servicii

Here's What We Do Better

Cadastru Teren
Geocad Limits ofera servicii de cadastru pentru teren (cu sau fara constructie), apartament, casa, serviciu necesar in identifiarea, masurarea, descrierea si inregistrarea imobilului in documente cadastrale alaturi de reprezentarea acestuia pe harti si planuri cadastrale.
Cadastru Cladiri Noi
Intabularea unei cladiri noi reprezinta procesul de inscriere a proprietatii in Cartea Funciara. Pentru realizarea inscrierii unei cladiri noi este necesara intabularea terenului pe care aceasta este plasata, serviciu disponibil in cadrul firmei noastre.
Dezmembrare sau Alipire
Geocad Limits ofera servicii de consultanta in domeniul dezmembrarii sau alipirii constructiilor prin intermediul expertizei inginerilor specialisti.
Studii Tehnico-Topografice
Studiul topografic reprezinta procesul de realizare a retelei topografice necesare obtinerii documentatiei proiectarii lucrarilor propuse. Geocad Limits ofera studii topografice de inalta calitate pentru o gama variata de imobile realizate cu ajutorul unui echipament superior.
Topografie Inginereasca
Topografia inginereasca reprezinta unul dintre componentele de baza al oricarui proces de constructie, aceasta fiind prezenta pe tot parcursul proiectului si asigurand o buna desfasurare. Oferim expertiza de specialitate in domeniul topografiei si servicii de inalta calitate.

Intreaba Specialistul